CENTRUL DE CERCETARE IN ONNURI MEDICINA
REFLEXOLOGIE SI ACUPUNCTURA SU-JOK ROMANIA
FONDATOR IN ROMANIA
DR. IULIA POSTOLACHI
Copyright 2006

Twist therapy


Twist therapy este o metoda in care se folosesc miscari ale corpului si posturi sigure si usoare ce sunt eficiente in tratarea bolilor si in mentinerea sanatatii. Efectul puternic armonizant al miscarilor de torsiune sau posturilor este obtinut prin mecanismul activarii meridianelor energetice ale retelei energetice spirale a omului pe care le aduce la Starea de Neutra (echilibru).
O miscare simpla a gatului poate opri o durere de cap. Torsiunea trunchiului si a gatului permite tratarea hipertensiunii. Dupa efectuarea unei singure miscari spirale a pieptului dispare "durerea de inima". Pot fi tratate prin miscari Twist chiar si dezechilibrele emotionale, anxietatea, tristetea si celelalte stari stresante.
Bazata pe ordinea fundamentala a modelului Triplei Origini, aceasta terapie permite folosirea miscarilor Twist relevante pentru fiecare caz particular.


Este o metoda usor de invatat si usor de folosit pentru redobandirea sanatatii si pentru a rezista in fata bolilor ca st in cazuri de urgenta. In Twist Therapy nu este nevoie de nici un echipament special ori de vreun instrument inafara de bunavointa fiecaruia si intentia de a fi sanatos si fericit pe tot parcursul vietii.